Sala za svadbe

Organizujte venčanje iz snova, nudimo Vam veliki izbor paketa već od 28 eur po osobi, kao i celokupnu organizaciju venčanja koja uključuje izvrsnu dekoraciju, fotografa i muziku. Sala ima kapacitet 210 gostiju za Vaše venčanje. Unutar kompleksa se nalazi i parking sa 40 slobodnih mesta. Pružamo veliki broj aranžmana koji možemo da uskladimo sa mogućnostima i željama klijenata. Uz naš tim za dekoraciju venčanja učinićete Vaš dan nezaboravnim. Dizajn pozivnica za svadbu mozete birati u dogovoru sa našim timom, kao i naše pakete za dekoraciju svadbi. Kao što je svima poznato muzika za svadbe je jedna od najbitnijih stavki za Vaše venčanje, a mi smo se pobrinuli i za to, te uz muziku koju Vam mi preporučimo gosti sigurno neće ostati ravnodušni.

Mladenci, u sklopu svakog aranžmana dobijaju i apartmantski smeštaj u hotelu za prvu bračnu noć.

Hotel Allure Caramel sa 4 zvezdice ima 17 luksuznih apartmana, sve dostupno na sajtu: http://www.allurecaramelhotel.com/

Restoran za proslave

Restoran je pogodan za korporativne proslave i žurke sa klupskom postavkom u kombinaciji sa barskim stolovima kapaciteta 350 gostiju. Napravite idealan dečiji rodjendan uz našu organizaciju proslave i uz naš veliki asortiman ponuda u sklopu Glass Garden sale. Restoran pruža maksimalni kapacitet do 230 ljudi, uz to ima i 40 besplatnih parking mesta. Od dekoracije proslava pa sve do muzike. Cene se kreću već od 25 eur po osobi. Iskoristite jedan od naših specijalnih aranžmana koji se mogu uskladiti sa željama klijenata.

Medeni mesec

Dozvolite nam da Vas pošaljemo na medeni mesec iz snova na kome će Vam se ostvariti sve što možete poželeti.
Otpočnite Vaš zajednički život na jednoj od najlepših destinacija na svetu - u Meksiku. Nudimo Vam egzotičnu i luksuznu lokaciju po specijalnim cenama.
Zagarantovana privatnost, romantični ambijent i zvuci Karipskog mora u potpunosti će Vas inspirisati da razmazite sva Vaša čula i prepustite se uživanju u trenucima koje nikada nećete zaboraviti.

logo-footer

Pozovite nas:

+381 63 20 20 50

+381 11 408 3 870

Karamel Venčanja

Venizelosova 31

11000 Beograd

Lokacija:

Allure Caramel Hotel